Elite

De beste keuze voor korte reizen 1 tot 10 km. Met een maximum snelheid van 20 km/u en maximale grip van de 16-inch Michelin banden, rij je comfortabel over elk terrein. Het high-tech chassis weegt slechts 21 kg. Verwijder in een handomdraai het stuur en alles past gemakkelijk in je kofferbak.

Kenmerken

  • Zelf balancerend
  • Elektrisch aangedreven
  • High Capacity Lithium-ion batterij
  • Extra krachtige motor
  • Instelbare snelheden
  • Op afstand bestuurbaar
  • Makkelijk op te bergen

Specificaties

Afmetingen 390mm × 590mm × 1100~1400mm
Gewicht 23,5 kg
Draagvermogen max. 100 kg
Snelheid 20 km/u
Actieradius max. 30 km
Oplaadduur max. 4 uur
 Prijs  € 2.478,51

 

Prijzen zijn exclusief BTW en transport. Korting constant inbegrepen.

Wheeling green

Wij houden van onze planeet en willen een handje meehelpen aan een gezonde en groene toekomst. Met de SemkoWheels verlaag je je eigen ecologische voetafdruk onmiddellijk door afstanden tot 35 km af te leggen met de One+, Mini Pro of de Elite. Onze producten hebben geen brandstof nodig en stoten hierdoor geen CO2 uit. 

Recent onderzoek wees uit dat zelfs met de energie die nodig is om je SemkoWheel op te laden, je ecologische voetafdruk lager is dan wanneer je zelf zou stappen of lopen! dat heeft recent onderzoek bewezen.

Remote control

SemkoWheels communiceren via Bluetooth met smartphones. De app geeft je een dashboard en afstandsbediening! Verander functies, deel opnames, bekijk de online diagnose en vraag service aan.

De app is beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store.

DOWNLOAD

 

Road safe!

Bijzonder en veilig van A naar B

SemkoWheels zijn toegestaan op de openbare weg! Tot 6 km/u mag je op de stoep rijden en val je onder de verkeerswetgeving voor voetgangers. Als je sneller rijdt mag je op het fietspad of openbare weg rijden tot 18 km/u onder de wetgeving voor fietsers.

Omdat de topsnelheid lager is dan die van gemotoriseerde voertuigen heb je als eigenaar van een SemkoWheel geen extra verzekeringsplicht!

Vier krachten in één apparaat

Slim en innovatief

Milieuvriendelijk

Actieradius

Kwaliteit

Garantie

Wij staan voor je klaar

Adres

Vaartkom 5, Leuven

Telefonisch

+32(0)495 20 17 45 | Tim
+32(0)497 60 01 91 | Sam

Blijf up-to-date

© 2017 SEMKOWHEELS