PT I2 & X2

Compact, comfortabel en gemakkelijk in gebruik. Dat zijn de kenmerken van de PT I2 SE. Dit is het meest allround model, gericht op het efficiënt verplaatsen op verharde ondergrond.

De PT I2 is het ideale vervoermiddel als je efficiënt, vrij van C02-uitstoot en veilig op je bestemming wilt aankomen. Het product is duurzaam en rijdt compleet elektrisch. Je rijdt veilig vanwege de dynamische stabilisatie waardoor het apparaat zichzelf in evenwicht houdt.

De PT I2 is te gebruiken in de stad, op de werkvloer, bij evenementen of op de golfbaan. Daarnaast wordt het apparaat ook vaak ingezet als promotiemiddel bij reclamecampagnes. De PT I2 is zowel binnen als buiten te gebruiken op diverse terreinen.

Ga je graag de natuur in? De PT X2 is speciaal geschikt voor offroad gebruik.

Kenmerken

  • Zelf balancerend
  • Elektrisch aangedreven
  • 2 High Capacity Li-Ion batterijen
  • Extreem duurzaam
  • Personaliseerbaar
  • Makkelijk hanteerbaar
  • Geschikt voor elk terrein

Specificaties PT I2

Afmetingen 630mm x 480mm x 970-1090mm
Gewicht 47,7 kg
Draagvermogen max. 120 kg
Snelheid 20 km/u
Actieradius max. 30 km
Oplaadduur max. 8 uur
Prijs op aanvraag

Specificaties PT X2

Afmetingen 850mm x 520mm x 970-1090mm
Gewicht 54,4 kg
Draagvermogen min. 45kg – max. 120 kg
Snelheid 19 km/u
Actieradius max. 30 km
Oplaadduur max. 8 uur
Prijs op aanvraag

 

Prijzen zijn exclusief 21% BTW en transport. Korting contant inbegrepen.

PT X2

Ga je graag de natuur in? Dan is de PT X2 het ideale model. Dit type is speciaal geschikt voor offroad gebruik. Door de brede banden met diep profiel kan je met gemak door het bos of de duinen rijden. De X2 is ultiem wendbaar, stabiel en veilig. Naast de kenmerken voor offroad gebruik heeft de x2 dezelfde eigenschappen als het model i2.

Wheeling green

Wij houden van onze planeet en willen een handje meehelpen aan een gezonde en groene toekomst. Met de SemkoWheels verlaag je je eigen ecologische voetafdruk onmiddellijk door afstanden tot 35 km af te leggen met de One+, Mini Pro of de Elite. Onze producten hebben geen brandstof nodig en stoten hierdoor geen CO2 uit. 

Recent onderzoek wees uit dat zelfs met de energie die nodig is om je SemkoWheel op te laden, je ecologische voetafdruk lager is dan wanneer je zelf zou stappen of lopen! dat heeft recent onderzoek bewezen.

Road safe!

Bijzonder en veilig van A naar B

SemkoWheels zijn toegestaan op de openbare weg! Tot 6 km/u mag je op de stoep rijden en val je onder de verkeerswetgeving voor voetgangers. Als je sneller rijdt mag je op het fietspad of openbare weg rijden tot 18 km/u onder de wetgeving voor fietsers.

Omdat de topsnelheid lager is dan die van gemotoriseerde voertuigen heb je als eigenaar van een SemkoWheel geen extra verzekeringsplicht!

Vier krachten in één apparaat

Slim en innovatief

Milieuvriendelijk

Actieradius

Kwaliteit

Garantie

Wij staan voor je klaar

Adres

Vaartkom 5, Leuven

Telefonisch

+32(0)495 20 17 45 | Tim
+32(0)497 60 01 91 | Sam

Blijf up-to-date

© 2017 SEMKOWHEELS