Mini Pro

Met de Mini Pro heb je de handen vrij! Het innovatieve Leansteer kniebesturingssysteem maakt het makkelijk om te genieten van je rit. Omdat je de Mini Pro bestuurt met je benen, hebben je armen alle bewegingsvrijheid. De Mini Pro is erg handig als je onderweg bijvoorbeeld foto’s wil maken.

Kenmerken

  • Zelf balancerend
  • Elektrisch aangedreven
  • High Capacity Li-Ion batterij
  • Extra sterke motor
  • Instelbare snelheden
  • Op afstand bestuurbaar
  • Laadt op bij het remmen of bij afdalingen
  • Makkelijk op te bergen

Specificaties

Afmetingen 546mm x 262mm x 611-866mm
Gewicht 12,8 kg
Draagvermogen max. 100 kg
Snelheid 18 km/u
Actieradius max. 30 km
Oplaadduur max. 4 uur
 Prijs  € 660,33

 

Prijzen zijn exclusief BTW en transport. Korting constant inbegrepen.

Remote control

SemkoWheels communiceren via Bluetooth met smartphones. De app geeft je een dashboard en afstandsbediening! Verander functies, deel opnames, bekijk de online diagnose en vraag service aan.

De app is beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store.

DOWNLOAD

 

Wheeling green

Wij houden van onze planeet en willen een handje meehelpen aan een gezonde en groene toekomst. Met de SemkoWheels verlaag je je eigen ecologische voetafdruk onmiddellijk door afstanden tot 35 km af te leggen met de One+, Mini Pro of de Elite. Onze producten hebben geen brandstof nodig en stoten hierdoor geen CO2 uit. 

Recent onderzoek wees uit dat zelfs met de energie die nodig is om je SemkoWheel op te laden, je ecologische voetafdruk lager is dan wanneer je zelf zou stappen of lopen! dat heeft recent onderzoek bewezen.

Road safe!

Bijzonder en veilig van A naar B

SemkoWheels zijn toegestaan op de openbare weg! Tot 6 km/u mag je op de stoep rijden en val je onder de verkeerswetgeving voor voetgangers. Als je sneller rijdt mag je op het fietspad of openbare weg rijden tot 18 km/u onder de wetgeving voor fietsers.

Omdat de topsnelheid lager is dan die van gemotoriseerde voertuigen heb je als eigenaar van een SemkoWheel geen extra verzekeringsplicht!

Altijd & overal

Bijzonder compact

Altijd en overal gebruik maken van je SemkoWheel dankzij de bijzondere compactheid. Onze modellen zijn zo ontworpen dat ze makkelijk mee te nemen waardoor je je favoriete vervoersmiddel altijd bij de hand hebt.

Het formaat en gewicht vormen dus geen belemmering om er overal gebruik van te kunnen maken. Op die manier kan je probleemloos de wereld verkennen met je SemkoWheel.

Vier krachten in één apparaat

Slim en innovatief

Milieuvriendelijk

Actieradius

Kwaliteit

Garantie

Wij staan voor je klaar

Adres

Vaartkom 5, Leuven

Telefonisch

+32(0)495 20 17 45 | Tim
+32(0)497 60 01 91 | Sam

Blijf up-to-date

© 2017 SEMKOWHEELS